WOZ krediet

Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de nieuwe WOZ waarde van uw woning. Wanneer de WOZ waarde hoger wordt, dan wil dat zeggen dat uw woning meer geld waard is geworden. Wist u dat u gebruik kunt maken van de overwaarde van uw woning door te kiezen voor het WOZ krediet? Daarbij kunt u profteren van een scherpe rente. Als u hier ook gebruik van wilt maken, dan kunt u een WOZ krediet aanvragen. Daarbij hoeft u niet naar de notaris en er worden ook geen taxatiekosten in rekening gebracht.

Een WOZ krediet aanvragen

Wanneer u een WOZ krediet gaat aanvragen is het belangrijk dat u zich bewust bent van de voordelen en de nadelen. Als u zich hierover heeft ingelezen, kunt u alsnog de keuze maken om een WOZ krediet aan te vragen. Maak daarom ook die keuze wanneer dit voor u gunstig uit gaat pakken, en profiteer van de vele voordelen. U dient wel alle voorwaarden vooraf goed door te nemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voordelen WOZ krediet

Als u de keuze maakt voor een WOZ krediet, dan heeft u te maken met een aantal voordelen. U kunt profiteren van een zeer voordelig rentetarief en er is geen taxatierapport nodig. Het enige wat u nodig heeft, is de gemeentelijke opgave van de WOZ waarde. Er zijn ook geen notariskosten en afsluitprovisie. Binnen een paar dagen kunt u de beschikking hebben over het geld en u heeft geen bestedingsverplichting aan de eigen woning. Dit kunnen voor u de redenen zijn om ook een WOZ krediet aan te vragen.

Geplaatst op 5 januari 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *